|
Anonymous
Гість
|
 |
« : Листопада 06, 2007, 11:56:54 pm » |
|
Пропоную форумцям висловити свої версії найкращих музикантів сучасності на їхню думку. Знаю, важко і тупо, та чисто символічно пропоную вказувати лише по 1 варіанту на кожні номінацію.
Номінації "Найкращий музикант":
Вокаліст - Вокалістка - Гітарист - Бас-гітарист - Клавішнік - Ударник -
|
|
|
|
« Останнє редагування: Листопада 07, 2007, 12:02:36 am від Anonymous »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Anonymous
Гість
|
 |
« Відповідь #1 : Листопада 07, 2007, 12:53:21 am » |
|
Поїхали! Ось мій варіант (ех.. довго вагався, кого з багатьох обрати)
Вокаліст - Ronnie Dio (Black Sabbath, Rainbow, Dio) Вокалістка - Madonna Гітарист - Kirk Hammett (Metallica) Бас-гітарист - Victor Wooten Клавішнік - Jon Lord (Deep Purple) Ударник - Mike Portnoy (Dream Theater)
|
|
|
|
« Останнє редагування: Листопада 07, 2007, 01:16:21 am від Anonymous »
|
Записаний
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Відповідь #2 : Листопада 07, 2007, 01:03:03 am » |
|
Вокаліст - Вокарчук (Океан Ельзи) Вокалістка - Amy Lee (Evanescence) Більше нікого незнаю нажаль 
|
|
|
|
« Останнє редагування: Листопада 07, 2007, 01:09:01 am від admin »
|
Записаний
|
[Team UA]
|
|
|
Шызенко
Бувалий
|
 |
« Відповідь #3 : Листопада 07, 2007, 07:21:41 pm » |
|
Буду постійно доповнювати, а щас тіки те що точно для себе вирішив: Вокаліст Тимо Котипелто (Stratovarius) Вокалістка Тарья Турунен (Nightwish в старому складі группи) Гітарист Алекс Лайхо (Children of Bodom) Бас-гітарист Майкл Бэлзари (Red Hot Chili Peppers) Клавішнік Ударник - Джой (Slipknot)
|
|
|
|
« Останнє редагування: Листопада 09, 2007, 11:40:22 pm від Шызенко »
|
Записаний
|
донт ворі енд бі хеппі [Team UA]
|
|
|
|
mr_jack
|
 |
« Відповідь #4 : Грудня 05, 2007, 06:46:18 pm » |
|
Вокаліст - Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan) Вокалістка - вокалистка Arch Enemy или Walls Of Jericho (не знаю их имен) Гітарист - Christopher Arp (Psyopus) Бас-гітарист - Shavo Odadjian (SYSTEM OF A DOWN) Клавішнік - Shmotz (Mushroomhead) Ударник - stewart (pravda)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я больше всех в Смеле знаю о маткоре и металкоре!
|
|
|
|
Anonymous
Гість
|
 |
« Відповідь #5 : Грудня 25, 2007, 05:22:46 pm » |
|
.. згадався Фредді Меркурі.. Який чудовий був вокал!!! І чому талановиті люди відходять так рано?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
@DiamonD@
|
 |
« Відповідь #6 : Серпня 15, 2009, 12:01:34 pm » |
|
Вокаліст: Тімо Котіпелто (Stratovarius) Гітарист: Матіас Купіайнен (Stratovarius) Бас-гітарист: Ярі Кайнулайнен (екс-Stratovarius) Клавішнік: Йенс Йохансен (Stratovarius) Ударник: - Йорг Майкл(Stratovarius)
Stratovarius-the Best!!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Безкрилий Ангел
|
 |
« Відповідь #7 : Вересня 18, 2009, 11:18:48 pm » |
|
І чому талановиті люди відходять так рано? бо занадто швидко починають захоплюватися своїм талантом, а також ведуть абсолютно нездоровий спосіб життя. та й, врешті, яка різниця. все це лише формальності. Скільки потенціальних геніїв помирають ще немовлютами, скільки з них вбивають під час абортів. Смерть абсолютно природнє явище, просто смерть "простолюдинів" не така помітна і відчутна, як смерть чиїхось "кумирів". Всім рівні перед смертю і це радує, адже смерть - найсправедливіша річ на цьому світі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
легше запалити одну маленьку свічку, ніж постійно нарікати на темряву...  
|
|
|
alabama
Користувачі
Бувалий

|
 |
« Відповідь #8 : Лютого 02, 2010, 10:40:02 pm » |
|
Пропоную форумцям висловити свої версії найкращих музикантів сучасності на їхню думку. Знаю, важко і тупо
Направду, важко і тупо. Сучасність як визначаєте, шановний?
|
|
|
|
|
Записаний
|
[Team UA]
|
|
|
|
admin
|
 |
« Відповідь #9 : Лютого 02, 2010, 10:45:05 pm » |
|
Направду, важко і тупо. Сучасність як визначаєте, шановний?
Всі розуміють це трішки по іншому, всі розуміють це як твої улюблені музиканти. Поставлене питання недоречно
|
|
|
|
|
Записаний
|
[Team UA]
|
|
|
|