Неофіційний форум м. Сміла
Новини: В зв'язку з переходом на нову систему управління форумом всі паролі користувачів були втрачені для отримання нового паролю використовуйте функцію "Забули пароль?"

*
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся. Вересня 11, 2010, 03:51:13 am

Увійти

Сторінок: 1 2 3 [4]
  Друк  
Автор Тема: Що ми читаємо?  (Прочитано 9512 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Programmaster
Новенький
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #45 : Грудня 22, 2008, 09:29:39 pm »

Привіт усім поціновувачам літератури!

Зараз читаю цикл Роберта Джордана "Колесо часу" (щоправда, на російській, та це не заважає - я володію нею навіть краще, ніж українською). Наразі дочитую шосту книгу - "Володар Хаосу". Дуже подобається те, що автор створив цілий світ, багатецько героїв і в той же час зміг описати це просто і зрозуміло - тому книга не здається складною і читається дуже легко.

Щодо улюблених жанрів, то я надаю перевагу фантастиці. До фентезі маю дуже дивне відношення - з одного боку, "Колесо часу" (а це саме фентезі) мені подобається, з іншого ж - я не готовий стверждувати, що це один з моїх улюблених жанрів, бо читав занадто мало.
Також останнім часом читав кіберпанк, зокрема оповідки Niro, написані для "Хакера" і "Хакера Спец".

У суперечці "папір versus електроніка" віддаю перевагу останній - у мене Sony Ericsson K750i, на якому встановлений TequilaCat Book Reader, а на флешку закинуто біля півсотні книг (встановив MobyExplorer і використовую gzip для стискування книг - адже більшість з них просто чекають своєї черги, а не читаються). З іншого боку, не можу погодитись з наступною заявою:
Цитата: "Silhouette"
Хоча зараз в кожного другого Інтернет, а книги в електронному вигляді є......всі проблеми вирішені
А от і неправда! Не всі книги відскановано і розпізнано, а отже, проблеми все ще існують. Чи ти, Silhouette, ніколи не мав проблем із пошуком необхідної книги в електронному варіанті? Сумніваюсь...

Цитата: "Йостек"
виходячи з твоїх слів,можна припустити,що скоро і професію здобувати не треба буде-все машини та роботи робити будуть.
Не можу втриматись і не порекомендувати чудову оповідку Айзека Азімова "Професія" (також може мати назву "Фах" - залежить від перекладу; в оригіналі "Profession"). Її навіть у школі вивчають, якщо не читав - почитай обов'язково! Досить цікавий варіант розвитку майбутнього суспільства взагалі і професій як його складової.
Записаний
Йостек
Бувалий
*

488933193
Перегляд профілю Email
« Відповідь #46 : Липня 17, 2009, 12:07:06 am »

читаю Роздобудько,перечитую її ж))) не можу ніяк отямитися під враженням від прочитаних книжок. усім раджу почитати книгу ГУДЗИК.будете вражені.

ще щойно прочитав Солженіцина "В КРУГЕ ПЕРВОМ"....
є над чим подумати
Записаний

"...Але особливо небезпечна зимою Стіна. Чим навколо холодніше, тим міцніше вона стискає своє кільце - і тим жорсткіше контролює мешканців Міста. А ми ще більше переконуємося, що вона навколо нас назавжди. Від її уваги не втече жодна, навіть найменша подія в Місті. Тому запам"ятай: щоб ти не задумав - це не повинно бути зв"язано зі Стіною, а ти сам не повинен до неї наближатися." Харукі Муракамі "Страна Чудес без гальма і Кінець Світу"
Безкрилий Ангел
Корінний
**

376673404
Перегляд профілю Email
« Відповідь #47 : Лютого 04, 2010, 08:52:26 pm »

читаю Роздобудько,перечитую її ж))) не можу ніяк отямитися під враженням від прочитаних книжок. усім раджу почитати книгу ГУДЗИК.будете вражені......
Обов'язково візьму на замітку, зазвичай мені припадає до душі, коли прочитую те, що ти радиш тут. Дякую Усміхнений
Записаний

легше запалити одну маленьку свічку, ніж постійно нарікати на темряву...

Безкрилий Ангел
Корінний
**

376673404
Перегляд профілю Email
« Відповідь #48 : Лютого 08, 2010, 01:02:43 pm »

А реально взагалі її качнути десь? Бо я знайшов лише одну її книгу. Гудзика ніде немає.
Записаний

alabama
Користувачі
Бувалий
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #49 : Лютого 08, 2010, 08:19:58 pm »

Тягніть звідси.

Скачаєте - дайте знати, видалю файл.
Записаний

[Team UA]
Безкрилий Ангел
Корінний
**

376673404
Перегляд профілю Email
« Відповідь #50 : Лютого 08, 2010, 08:42:04 pm »

дякую щиро. зтягнув.
Записаний

Сторінок: 1 2 3 [4]
  Друк  

Перейти в: